De Specialist in Scooter Rijlessen!

Hoe snel kan ik mijn scooter rijbewijs halen?

We helpen je vanaf het eerste contact met het zo snel en goedkoop mogelijk halen van het scooter rijbewijs zodat je snel veilig de weg op kunt. Een goede, snelle en betrouwbare rijopleiding voor het scooter rijbewijs is noodzakelijk om snel het rijbewijs AM2 binnen 1 dag te halen!

De specialist in versnelde scooter rijlessen!

Ongeacht waar je ook woont, je kunt bij Scooter Rijbewijs in 1 Dag Hoorn vanuit Abbekerk, Andijk, Berkhout, De Goorn, Edam, Enkhuizen, Heerhugowaard, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Medemblik, Middenbeemster, Oosthuizen, Opmeer, Purmerend, Spanbroek, Venhuizen, Volendam, Wegnum, Wieringerwerf of Zwaag snel en goedkoop het scooter rijbewijs in 1 dag halen!

De ervaren scooter instructeur kent alle examenroutes heel goed en gaat deze ook met je rijden zodat je een goede bekendheid hebt in het examengebied en niet voor vervelende verrassingen zult staan. Hij volgt je op de scooter en kan je ook alle lastige verkeerssituaties goed uitleggen en demonstreren waardoor je alles sneller en beter begrijpt en daarna goed uitvoert. Hierdoor leveren we dus maatmerk en dat heb je ook nodig!

De Specialist in Scooter Rijlessen!

De spoedcursus scooter rijbewijs draait om snelheid en betrouwbaarheid!

Een goede, snelle en betrouwbare rijopleiding voor het scooter rijbewijs is noodzakelijk om veilig deel te kunnen nemen aan het steeds drukker wordende verkeer.

Scooter Rijbewijs in 1 Dag Hoorn vindt betrouwbaarheid, op de juiste wijze toepassen van de verkeersregels en deskundigheid erg belangrijk zodat je voertuigcontrole, verkeersinzicht en verkeersdeelname op de scooter dan ook optimaal is.

Je krijgt dan ook uitsluitend scooter rijlessen met een vaste ervaren rijinstructeur waardoor het slagingspercentage circa 90% bedraagt. De scooter rijlessen worden altijd gegeven met de nieuwste scooters.

De Specialist in Scooter Rijlessen!

Examengarantie voor slechts € 50,00!

Het streven van Scooter rijbewijs in 1 dag is uiteraard dat je de eerste keer slaagt voor je scooter rijbewijs. Dat bewijst tenslotte ook ons hoge slagingspercentage van circa 90% en onze 30 jarige ervaring met het opleiden van duizenden cursisten.

Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je tegen een kleine meerprijs van € 50,00 gebruik maken van onze examengarantie, dit dien je wel voor aanvang van de rijopleiding aan te geven. Wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen zodat je zelf veel geld kunt besparen en extra ruimte over hebt om nog een paar extra rijlessen te nemen.

De Specialist in Scooter Rijlessen!

De beste theoriecursus voor het scooter rijbewijs!

Voordat je kan gaan starten en op examen kunt gaan met de spoedopleiding scooter rijbewijs in 1 dag, moet je eerst het theorie certificaat voor de scooter hebben gehaald. Dit certificaat kan je al vanaf 15,5 jaar halen.

Hierbij kan je gebruik maken van ons aanbevolen uitgebreide theorie leerpakket bestaande uit een theorieboek, een e-learning boek, alle gestelde CBR examenvragen, het theorie examen en met een examengarantie.

Zodra je 16 jaar bent geworden kan je dan de snelcursus voor het scooter rijbewijs gaan volgen.

De Specialist in Scooter Rijlessen!

Scooter proefles

Voordat je begint aan de spoedopleiding bij Scooter Rijbewijs in 1 Dag Hoorn, is het wel belangrijk dat je al een beetje met een scooter overweg kunt. Omdat de meeste leerlingen al vaker op een scooter hebben gereden is dit vaak geen probleem.

Als je echter nog nooit op een scooter hebt gezeten, is het verstandiger om eerst een proefles te nemen. Tijdens deze les kan de instructeur je alles vertellen over de scooter en kun je op je eigen tempo leren hoe je met de scooter moet rijden. Na deze proefles kan je dan de dagopleiding gaan volgen.

De Specialist in Scooter Rijlessen!